Aktiva Takst as

Aktiva Takst AS

Har base i Sarpsborg, Halden og Son / Vestby, og består av 4 kollegaer som har jobbet sammen i snart 15 år. Vi har samarbeidet tett i firmaer som Huseierne, ProsjektForum AS og Multiconsult Norge AS.
Vi tilbyr takseringstjenester, skadetakster og skjønn for forsikringsselskap, i tillegg til bistand med overtakelser, vedlikeholdsplaner, byggeplaner og byggeledelse i en byggeprosess mm.
Om du er ute etter takseringstjenester, så hjelper vi deg gjerne. Vår gode kompetanse og erfaring sørger for at du er i trygge hender som kunde hos oss.

 

HUSEIERNE

Huseierne i distriktene
Distriktslederen arbeider for dine interesser lokalt, ved å engasjere seg i lokale boligsaker. Distriktslederen er tett på de politiske prosessene i sitt distrikt, og følger med på for eksempel eiendomsskatten, gebyrnivå og utbyggingsplaner som påvirker bomiljøet.

Hos distriktslederen får du hjelp med å komme i kontakt med juridisk og teknisk medlemsrådgivning, og med våre lokale samarbeidspartnere.

Elin representerer Huseierne i lokale saker til det beste for alle boligeiere. Ta gjerne kontakt hvis du har en lokal sak du er spesielt engasjert i.

 

 

Aktiva Takst og Huseierne holder til i 1. etg i fløy B

Ikon av telefon og e-post

Kontaktinformasjon:

post@pevas.no
(+47) 958 27 199

Kontaktinformasjon:

ostfoldogfollo@huseierne.no
+95 82 71 99